Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Om Gravidkudde.nu

Gravidkuddarna Maggan och Barbro är konstruerad av en manlig sjuksköterska som ville hjälpa sin gravida sambo att sova bättre. Det var starten till företaget Checkit Health Care AB, som äger och driver gravidkudde.nu, Ett företag verksamt inom vårdsektorn. Vi säljer produkter ämnade för att hjälpa gravida kvinnor och mammor i behov av någon form av stöd eller avlastning. Företaget har även egen utveckling och tillverkning av produkter inom vårdområdet. Högkvalitativa produkter till ett mycket konkurrenskraftigt pris är ett av företagets signum.

Kombinationen av hög kvalitet, lågt pris och miljöengagemang är möjligt då vi har egen tillverkning och försäljning direkt till slutkund. Miljöpåverkan är viktigt för oss och vi arbetar hela tiden med att förbättra oss på alla områden med avseende på miljön. Utvecklingen av nya nya produkter går frammåt och flera produkter för  är i slutstadiet av utvecklingen.  

Checkit Health Care AB
Orgnr:556791-9112
Hammarby Fabriksväg 23
12030 Stockholm

Godkänd för F-skatt.