Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Gravidkuddar

Gravidkuddar

Gravida kvinnor har ofta svårt att sova. Problemen beror många gånger på felställningar som är svåra att korrigera utan rätt stöd i sängen. Vi levererar gravidkuddar som är snygga, sköna, funktionella och av hög kvalitet, designade för att ge dig optimal nattsömn under din graviditet. Kuddarna uppskattas även efter graviditeten, då de används som amningsstöd och som fortsatt support vid sömn och vila.
För den som är gravid är det obehagligt att ligga på rygg. Trycket från magen hindrar blodets återflöde till hjärtat och ger ofta en känsla av obehag och illamående. Ligger du på sidan minskar trycket avsevärt. Med våra smart designade gravidkuddar kan även du som är gravid sova skönt på sidan och slipper få ont i axlar, ben, bäcken, rygg, mage och höfter.

Miljöcertifierat material

Kuddarnas överdrag är tillverkade av 100% Oeko-Tex certifierad bomull och innehåller inga tillsatta kemikalier. Kuddarna är mjuka och följsamma. Överdraget är förtvättat, förkrymt och tvättbart i 60°C. Köper du din gravidkudde från oss får du en kudde av hög kvalitet, tillverkad i miljöcertifierat material.


Visa:
Sortera efter:
Gravid & Amningskudde Plushy Moon New

Gravid & Amningskudde Plushy Moon

Gravid & Amningskudde Plushy Moon..

313Kr Exkl moms: 250Kr

My 7 Gravidkudde

Gravidkudde / Kroppskudde som ger ett suveränt stöd både för dig som är gravid och dig som bara vill..

990Kr Exkl moms: 792Kr

Maggan Ekologisk Gravidkudde

Första Maggan var en succé, lagret sålde slut direkt. Nya Maggan har en rad förbättringar och vi räk..

990Kr Exkl moms: 792Kr

Barbro Ekologisk Gravidkudde

Barbro är en exklusiv gravidkudde / kroppskudde från svenska Fabrik40. Kudden ger perfekt komfort fö..

790Kr Exkl moms: 632Kr