Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Cookies används för trafikmätning och optimering av sidans innehåll samt till att målinrikta marknadsföring. Vi säljer inte din information vidare. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Klicka här för att se våra recensioner på Google!
 

HLR-barn

Posted by tomas3366 2016-02-02 0 Comment(s) HLR-utbildning,

HLR barn är en utbildning som riktar sig till de som vill lära sig att göra hjärt-lungräddning på barn i alla åldrar. Det kan handla om föräldrar, anhöriga och personal inom barnomsorg. 

Det finns många orsaker till hjärtstopp hos barn och livräddande insatser måste inledas tidigt, inom loppet av någon minut. Hjärnan kan få bestående hjärnskador redan efter några minuter utan cirkulation.

Kursdeltagarna lär sig hantera hjärt-lungräddning och luftvägsstopp på små barn (0-1 år) och äldre barn (1 år- pubertet). Bröstkompressioner och inblåsningar skiljer sig åt beroende på barnets storlek och ålder. 
Efter utbildningen får du ett certifikat som intygar att du genomfört utbildningen enligt de senaste riktlinjerna från HLR-rådet.

Utbildningen leds av erfaren sjukvårdspersonal och utförs till största delen praktiskt på HLR-dockor som motsvarar barn i olika åldrar. Du lär dig rädda barns liv med vår HLR-barn utbildning!

Utbildningen hålls både plats hos er och hos oss.
 

Se datumoch boka öppna utbildningar i Sickla här.

Här kan du se en film från Artipelag i stockholm, där vi utbildar i både barn och vuxen-HLR.


 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Du får information om utbildningar, foskning och utrustning riktad mot förskola och grundskola.

* indicates required
Taggar: Barn Barn-HLR